Het fundament

Smartdomotica is een bedrijf dat jarenlang ervaring heeft op het gebied van de elektrotechniek, werktuigbouw en IT. De oprichters onderscheiden zich door met de klant slechts te communiceren over beleving, comfort, veiligheid en besparingen. We gaan geen moeilijke technische details naar voren halen. Het fundament is het gevoel van onze klant. De samenvoeging van beleving, veiligheid en comfort heeft een technische term, te weten Domotica.

De Pilaren

Om de juiste taal bij de juiste doelgroep te spreken heeft Smartdomotica een 4-tal pilaren op het fundament gebouwd. Deze pilaren uiten zich in typische doelgroepen. Smartdomotica kent haar specialismen in de doelgroepen; Living (woonhuizen), Retail (winkels), Building (zakelijk) en Care (zorg) en heeft voor elke discipline haar specifieke domotica oplossing.

Het geheel

Domotica is een combinatie van elektrotechnische-, werktuigkundige- en IT-oplossingen.  Dus het licht, elektrische toestellen (beveiliging, camera’s, etc.), de TV, uw audio en video apparatuur, uw CV alsook uw computers (internet) kunnen aan elkaar geknoopt worden en bediend worden door bijvoorbeeld uw mobiel toestel zoals Iphone, of Ipad.

In onze beleving hoeft niet alles gekoppeld te worden, maar het kan wel natuurlijk. Smartdomotica zorgt er voor dat u Domotica ervaart als rust, comfort en veiligheid en zal nooit ervaren worden als een blok aan uw been. Smartdomotica kan zelfs samen met u een calculatie maken over de besparing op uw energierekening.

Het geheel kan worden uitgevoerd in nieuwbouw en zelfs in bestaande bouw!

De service

Eenmaal met Smartdomotica in zee, zult u een ongekende prettige service ervaren. Wij kunnen via een beveiligde inbelverbinding uw problemen of wensen zelfs op afstand  oplossen cq invullen. Maar beter nog, heeft Smartdomotica een aantal installateurs, ook bij u in de buurt, gecertificeerd om u de juiste vakkundige service te verlenen.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.