Homematic IP

 

HomeMatic IP biedt u vele oordelen en sterke punten van innovatieve technologie. Voortbouwend op de sterke punten van Homematic brengt Homematic IP, IPv6 – de nieuwe generatie internetprotocollen – in elk apparaat en levert het een Internet of Things (IoT) -oplossing. Dankzij het open platform kan de oplossing op elk moment worden uitgebreid. Via de Homematic CCU2 centrale unit kunnen alle Homematic IP-apparaten ook worden geïntegreerd en gebruikt in een bestaand Homematic systeem.

Dankzij de draadloze communicatie van de apparaten is het bijzonder eenvoudig om het huis achteraf aan te passen. Alle producten communiceren op een frequentie van 868 MHz via het robuuste en betrouwbare Homematic IP-radioprotocol. Een storing door WLAN, Bluetooth of andere radiostandaarden in de 2,4 GHz-band is daarom uitgesloten.

Privacy Policy

De gehele oplossing kan intuïtief worden ingesteld via een gratis smartphone-app (iOS of Android) en vervolgens gemakkelijk worden beheerd via app, afstandsbediening of wandschakelaar. De configuratie van de individuele apparaten verloopt via de Homematic IP Cloud Service, die uitsluitend op Duitse servers wordt gebruikt en dus onderhevig is aan zowel de Europese als de Duitse richtlijnen voor gegevensbescherming.

Alle gegevens die zijn opgeslagen in de Homematic IP Cloud zijn volledig anoniem, wat betekent dat ze geen conclusies toelaten met betrekking tot de identiteit van de gebruiker en het individuele gebruikersgedrag. Alle communicatie tussen Centrale, Cloud en App is ook gecodeerd. Omdat privégegevens zoals naam, e-mailadres of gsm-nummer niet worden gevraagd tijdens of na de installatie van de app, blijft de anonimiteit van de gebruiker 100% veilig.

Betrouwbaar | Flexibel | Veilig

 

  • Eenvoudige installatie: De installatie vereist geen uitgebreide technische kennis of speciale vaardigheden.
  • Eenvoudige configuratie: De gehele installatie en de individuele apparaten worden intuïtief ingesteld via een smartphone-app en vervolgens individueel geconfigureerd.
  • Eenvoudige bediening: De bediening volgt per gratis app of op het apparaat zelf.
  • Eenvoudig uitbreidbaar: De apparaten zijn flexibel en kunnen worden gecombineerd met Homematic IP Wired.
  • Eenvoudig veilig: Net als bij online bankieren, worden de universeel erkende procedures AES-128 en CCM gebruikt.