Nederheem, Torenlaan 50 te Blaricum

Maak kennis met Nederheem, majestueus gelegen aan de Torenlaan in Blaricum. Het Amerikaanse miljonairsechtpaar William en Anna Singer liet hier in 1937 hun droomvilla bouwen.
Inmiddels heeft het complex een rijkelijk verleden waar het hele Gooi trots op is.

Nederheem, onder Blaricummers ook wel Singerhuis genoemd, krijgt nu een nieuw hoofdstuk, want in het bestaande gebouw worden 7 prachtige appartementen gerealiseerd. Variërend van circa 234 tot circa 343 m2 en met weidse buitenruimten. In het park van ruim 1,1 hectare verrijst bovendien een nieuw landhuis in de stijl van de Amsterdamse School, onderdak biedend aan nog eens 2 riante appartementen.

 

Met respect voor de monumentale waarde en met oog voor ultiem wooncomfort ontstaat hier in hartje Gooi een 21e eeuws Hof van Eden. De unieke, sfeervolle architectuur wordt in ere hersteld, tegelijkertijd kunt u rekenen op een energiezuinig appartement dat is voorzien van de modernste gemakken. Deze hoogwaardige kwaliteit van leven komt ook tot uiting in het stijlvolle wellnesscentrum, compleet met zwembad en sauna.

SmartDomotica levert hierin haar bijdrage voor de complete elektrotechnische installaties, alsmede de domotica- en audio/video integratie voor alle appartement en toegangscontrole voor het gehele complex, inclusief parkeergarage en wellness.

 

Dit alles in samenwerking met ons dochterbedrijf SmartElektra.